Dryppende vandhaner og når der skal installeres en ny

Drypper hanen? Først skal du undersøge om den skal have en ny pakning. Luk for vandet og prøv at skille hanen ad. Hvis ikke det er problemet, og du vælger at lade nogen til at udskifte den er her et råd:

Lad være med at købe et armatur af VVS installatøren. Du risikerer at de tager penge for at hente armaturet også. Du har måske hørt om at VVS manden ikke kan give garantier for armaturer købt andre steder. Men prisen på armaturet taget i betragtning, og de ekstra mandetimer der tages for at hente armaturet hos grossisten gør, at jeg ikke kan anbefale det.

Køb i stedet et armatur efter dit eget valg og lad kun VVS installatøren installere det. Hold øje med tiden, så du kan se om der reelt er gået den tid, som du faktureres for.

Og vær så eller sød og rar ved VVS manden, der i de fleste tilfælde bare passer sit job :).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *